Benvinguda

Benvinguts al bloc “El multilingüisme al carrer: la gestió de la diversitat lingüística”.

Em proposo que aquest sigui un espai on compartir amb tots vosaltres informació, serveis i recursos sobre la gestió de les llengües.  Viure i conviure amb les llengües pot ser una tasca més fàcil i amena si la podem compartir.

Les quatre categories que estructuren el bloc crec que donen una primera informació sobre els diferents temes que em proposo tractar:

Llengües a la llar i llengües a l’escola, tractarà sobre l’aprenentatge de llengües, l’educació plurilingüe i intercultural, el manteniment de les llengües maternes… i altres aspectes que puguin ser útils  per als pares i els educadors que volen ajudar els infants i els joves a crèixer amb les llengües.

Llengües a la feina i llengües al carrer tractarà sobre:  projectes d’organismes internacionals relacionats amb les llengües al món del treball i de l’empresa, l’aprofitament i el reconeixement de les llengües de la immigració, la gestió de les llengües a la societat catalana…. i altres aspectes que puguin ser d’interès per als ciutadans i professionals interessants en com viuen i es relacionen les llengües.

Us animo a fer arribar els vostres dubtes, a compartir la vostra experiència i el vostre testimoni, a donar el vostre punt de vista,…

Gràcies per participar-hi. Us hi espero!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s